keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Tuuri lähestyy....

Nyt eletään torstaita, ja muutama päivä enää näyttelyihin. Gloria ja Wilma on vielä pesun ja puunauksen tarpeessa, josko huomenna, tai lauantaina viimeistään ne pesisin. :)

Tällä viikolla on kärsitty ukkosesta, ja sateesta. Vettä on tullutkin PALJON. Helteitten aikana toivottiin pientä sadekuuroa, mut saatiinkiin paljon enemmän. :D Lukan ja Wilman tarha meni melko huonoon kuntoon,  mutta nyt alkaa jo näyttämään paremmalta.
Ennen sateita ehdin käydä heittämässä talviturkinkin pois, kävin nimittäin kahden vanhimman lapsen kanssa pulikoimassa. :) Vesi oli yllättävän lämmintä! Viime kesänä en käynyt uimassa kertaakaan! Nyt asia on korjattu, ja toivottavasti pääsen vielä koirienkin kanssa uimaan yhdessä. Nyt ollaan käyty koirien kanssa semmosessa paikassa, mihin itse ei voi mennä uimaan..

Tiistaina käytiin Glorian ja Wilman kanssa Kauhajoella mätsäreissäkin. Viimeiset "harkat" ennen Tuuria. Gloria sai punasen nauhan, ei sijotusta. Wilma sai sinisen nauhan, sama kohtalo. :D Pääasia on, että osaavat käyttäytyä nätisti.

Meidän vanha muori Tiitu on aloittanut juoksut. Viime juoksuista ei olekaan, kuin 1v 4kk aikaa. :D Alkaa selvästi ikä painamaan, ja juoksut vähenemään. Vaihdevuodet... ;)

Mä olen niin innoissani. Tästä kesäkuusta tulee paras kesäkuu moneen vuoteen, ja siitä kerron lisää joskus myöhemmin! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti