lauantai 18. tammikuuta 2014

Pakkanen paukkuu edelleen!

Mutta lunta ei vaan tarpeeksi ole, että reellä pääsis ajelemaan. Saa nähdä onko tämä sellainen kausi, että reellä ajelu jäi kolmeen kertaan. No, toivossa on hyvä elää, että sitä lunta tulisi enemmän.

Wilma ja Susu ei vielä tulleetkaan Ivalosta kotiin. Jäivät vielä, ja taitavat loppukuusta tulla. Onneksi olen silloin tällöin kuviakin saanut, kuulumisten lisäksi. :)

Meillä olis tarkoitus huomenna ajaa koirat illalla. Taitaa tulla vähän isompi porukka jälleen kerran, joten mennään kahdella mönkijällä. Saa taas treenata ohituksia jne. :) Sunnynkin valjastan huomenna. Lomat on lomailtu, ja Nanuk palautettiin eilen kotiinsa. :) Kovasti olisin pojan halunnut täällä pitää, mutta pakkohan se oli omistajilleen palauttaa. Aivan ihana poika. Gloria on kyllä monella tapaa tullut isäänsä.

Enää ei ole pitkä aika Parkanon ryhmänäyttelyihinkään. Saas nähdä mitä tuomari Gloriasta tykkää. Glorian viime näyttelyistä onkin aikaa. Ja nekin meni täysin penkin alle. Jospa viime kerrasta vähän yritettäis parantaa. Toivossa on hyvä elää.

Tähän loppuun vielä vähän kuvia. Nanukista ja Ivalosta. :)
Raigomillin Prison Of Moon "Nanuk"
Wilma tarhakaverinsa Rullan kanssa

Wilma kasvattanu hienon turkin. :)

Tää taitaa olla lenkin jälkeen otettu kuva.

Susu ja Stella. Stella on päässyt jo kotiinsa.

Minun kaunotar.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti