tiistai 12. helmikuuta 2013

Mätsäreitä

Ollaan nyt kahtena viime sunnuntaina käyty mätsäreissä. Ensin oltiin Maalahdessa Glorian ja Lukan kanssa. Meni oikein mukavasti, Gloria oli sinisten nelonen, Luka sinisten kakkonen. :)
Viime sunnuntaina olin sitten Mantan kanssa Kauhajoen pentumätsäreissä, punainen nauha saatiin, mutta ilman sijotusta jäätiin. Yllätyin, kuinka hyvin Manta käyttäytyi kehässä, ja kehän ulkopuolella. Tuomari kehui Mantaa potentiaaliseksi näyttelykoiraksi, liikkeet olivat kuulemma hyvät. :)

Rekeilemässäkin ollaan oltu, pitäis saada harjoteltua rauhassa oloa liinoissa ennen lähtöä. Pakko olla handleri pitämässä koiria aloillaan ennen lähtöä. Ja lenkin varrella tuli vastaan metsästysmiehiä, jotka olivat kahvitauolla. Susu ja Wilma ajatteli mennä yhteen pakettiautoon syömään miesten leivät. :D Pienellä avustuksella päästiin jatkamaan matkaa. Tuossa muutama päivä sitten oli kaveri koiriensa kanssa, mentiin kuudella koiralla, ja voi jestas mikä häslinki oli ennen lähtöä. :D Kaikki koirat ärisi toisillensa, ja kun lähtö ei ollut mikään nopea, niin koirat kuumeni liikaa. No, vauhtiin kun päästiin, niin sitten meni hyvin.

Wilmalta taitaa jäädä Vaasa KV väliin noiden sen karvattomien kohtien takia. Jospa neidin veis sitten Tuuriin Miljoonakoiraan kesällä. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti