lauantai 1. joulukuuta 2012

Odotus päättyi!

Eilen pitkä odotus sitten päättyi, ja perheeseemme muutti 7 viikon ikäinen, valloittava pyreneittenmastiffi tyttö, Manta nimeltään. Tässä jo pelkästään tämän päivän aikana on neiti tehnyt mainion vaikutuksen. Hän on kovin rohkea, mutta rauhallinen. Ei ota liikoja paineita mistään. Lapset on hänen mielestään kovin mukavia leikkikavereita, joihin voi myös hampaita koittaa sovittaa.. :D

Muut tytöt on Mantan ottaneet hyvin vastaan, toki tutustuttu on vasta eri puolilta häkkiä. Huskyt ovat kovin kiinnostuneita pienestä, (joka muuten ei oikeasti ole kovin pieni, painoa jo 9kg :D) ja haluisivat kovasti leikkiä. Manta sitten saattaakin vähän haukahdella ja murahdella tytöille, taitaa koittaa näyttää olevansa jo iso tyttö. ;)
Tiitu on vähän hitaasti syttyvämpi, eikä paljon tuollasesta rääpäleestä vielä perusta. Toimeen tulee, mutta mikäli Manta liian tuttavallinen on, niin Tiitu murahtaa ja lähtee tilanteesta pois. Tiitu nyt on aina ollut vähän hitaasti syttyvä, mutta eiköhän tässäkin tapauksessa ilman ongelmia selvitä. :)

Jatkossa saattekin sitten huskyjen kuulumisten lisäksi lukea Manta tyttösestä, josta aikanaan kasvaa iiiso tyttö, joka varmasti valloittaa kaikkien sydämet! :)

Lunta on sadellut tänä päivänä, toivottavasti pian olis kunnon kerros maassa, että pääsis tyttöjen kanssa lenkkeilemään reen kanssa!

Tässä vielä kuva ihanaisesta tyttelistä. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti