torstai 1. toukokuuta 2014

Toukokuu

Aika menee niin nopeasti. Nyt ollaan jo toukokuussa. Kyllä se kesä sieltä pian tulee, eikä auta mikään. Kyllä sitä on alkanut jo odottelemaan.

Meillä on ollut nyt viileä ajanjakso, joten ollaan päästy koiria vielä hyvin ajattamaan. Muutama päivä koirilla oli lepoa, lähinnä sen takia, että Gloria hierottiin.
Tässä kuvia eiliseltä. Saatiin Nopankylästä vieraita, joten laitettiin koirat kahteen eri porukkaan. Ari otti Sunnyn Helmen kaveriksi. Kokeillaan, josko saataisiin kasattua tässä ajan kanssa kisatiimit, Ari olisi innokas kisaurille lähtemään. Nythän Sunnyn kunto ei ole hyvä, kun pentuja hoiti, mutta kyllä siitä hyvä tulee jälleen. :) Tosin, oletin, että kunto olisi ollut huonompi, hyvin mamma jaksoi 5km lenkin. Eipä paljoa ees puuskuttanut kotipihalla. Varmasti sekin vaikuttaa, kun turkkia ei oo päällä.

Wilma oli eilen Lahden RN näyttelyissä. Sää oli ollut kuulemma KAMALA. Räntää ja vettä sateli. Mutta Wilma teki mainion suorituksen: AVO-ERI AVK1 SA PN3 VASERT!!!!
Ihan mahtavaa! Nämä uutiset kuultuani, ei päivääni ois mikään voinut pilata!

Pennut on 6 viikkoa vanhoja. Ei mene kauaa, kun lähtevät uusiin koteihin. Aika on mennyt tosi nopeesti. Kaikki pennut on hyvin avoimia, reippaita, ja rakastavat sylissä oloa. Perusluonteeltaan aika rauhallisia. Ihania pieniä!

2 kommenttia:

  1. Pennut on enemmän kuin mahtavia. Ne on niin sosiaalisia pieniä etten heti muista toisia samanlaisia nähneeni. Hienoa Sofia, olette tehneet ison työn. Helppo tuoda kotiin omansa aikanaan kun se tulee toimeen jo kissojen ja muiden kanssa. Lehmät vähän jänskättää. Mitenköhän se niihin suhtautuu, noh pian se nähdään :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Eiköhän ne lehmätkin ihan kivoja oo, jos ei ihan heti, niin pian ainakin! :)

    VastaaPoista