keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Kuulumisia!

Viime päivityksestä on aikaa..
Pennut vievät yllättävän paljon aikaa vuorokaudesta. ;) Pirpanat on ehtiny kuuden viikon ikään, ja aloittivat nyt ulkoilun tarhassa päivisin. Yöksi tulevat sisälle. Ensi viikolla jo ensimmäiset lähtevät uusiin koteihinsa. Outoa ajatella, että kohta ei pennut tepsuttelekaan ympäri ämpäri, vaan talo hiljenee. Onneksi meille jää yksi pentu kotiin kasvamaan. :)

Aikuisten kanssa ollaan jo hyvin saatu syystreenit käyntiin. Gloriakin on päässyt treenaamisen makuun pitkän tauon jälkeen. Ollaan aloteltu sen kanssa hyvin varovasti, mutta innokkaana Gloria lenkille lähtee, ja hyvin tekee töitä. Glorian kanssa on nyt pari kertaa menty 3 km lenkkejä. Pian saa nostaa kilometri määrää, ja kohta on mama yhtä kovassa kunnossa, kuin toisetki. ;) Tavotteena on vielä tässä kuussa mennä 10km, ja siitä sitten taas pidennetään matkaa. En ole ottanu liian kovaa kiirettä matkojen nostamisen kanssa, juurikin siitä syystä, että osalla kunto ei ole niin hyvä kuin toisilla. Hiljaa hyvä tulee. :)
Osaltaan treenien ajamista hankaloittaa pian alkava hirvenmetsästys. Meitä ei kovin iloisesti oteta metsässä vastaan, jos satutaan ajamaan samaan aikaan siellä, kun metsästäjät ovat.. Onneksi tuokin on vain tilapäistä.

20.10 on Seinäjoki KV, jonneka ollaan menossa Mantan kanssa. (joka muuten huomenna täyttää kokonaiset 1v!) Saas nähdä kuinka käydään, ja tosi mielenkiintosena odotan Mantan arvostelua. Kyseessä kuitenkin rotu, jota en ole koskaan näyttelyissä käyttänyt, enkä yhtään tiedä minkämoisista koirista tuomari tykkää. Pystiffejä on ilmoitettu 11. Kuulemma aika monta. Huskyja oli 26. Toivottavasti ehdin sinnekin kehän reunalle tiirailemaan.

Meillä on ollut hoitokoirakin täällä. Siperianhusky neiti Oulusta saakka. Oli viime keskiviikosta maanantaihin. Kolme vetolenkkiä ehittiin senkin kanssa heittämään. Hyvin pärjäs meidän lauman kanssa, ja työt maistui. Oikein kiva, ja hyväkäytöksinen koira kyseessä. :)

Seuraavaan postaukseen koitan saada kuviakin mukaan. Meillä meni entinen läppäri vähän rikki, joten kuvat jäi sinne, enkä ole tähän uuteen ehtiny lisäilemään fotoja vielä..
Hauskaa syksyä kaikille, ja kuullaan taas! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti