torstai 2. toukokuuta 2013

Kuulumisia. :)

Vielä on saanut nauttia mukavista vetolenkeistä, kelit on sen verran ollut viileitä, varsinkin iltaisin. Nyt on välillä menty vähän tiuhempaakin, perättäisinä päivinä yms, kun pian kuitenkin alkaa koirien kesäloma. Silloin tehdäänkin sitten kaikkea muuta mukavaa. Haaveena on ollut tehdä tuohon meidän pellolle pieni agirata, ja testata, mitä koirat siitä puuhasta tykkäis. :) Uimaan pitää ehdottomasti päästä... Vaikka talvi on mun vuodenaika, niin kyllä sit nyt jo jotenkin kesää, ja lämpöäkin odottaa. Kesä kuitenkin on niin lyhyt, kyllä siitä pitää osata nauttia. :)

Meille ei oikeastaan kuulu mitään erikoista. Mätsäreitä yritetään tässä ennen Tuuria kierrellä, eilen olin Kauhajoella Glorian kanssa. Se oli vähän semmonen extemporee lähtö. Punasen nauhan saatiin, mutta ei sijoitusta. Glorian kanssa on kyllä tosi mukava olla tuommoisissa tapahtumissa. Se ottaa niin lunkisti. :)

Tässä oottelen, että saadaan hankittua lisää verkkoa. Jos vaikka tekis lisää tarhoja. ;) Sitten, kun joskus voitan lotossa (vaikken lottoakaan) niin aitaan koko pihan. Hiljaa hyvä tulee. :)

Mitäs suunnitelmia teillä on kesäksi? Meillä esikoinen jo odottelee kesäloman alkua, mutta mitään suurempia suunnitelmia ei olla vielä keksitty. Tottakai huvipuistossa pitää käydä, isommat lapset pääsee Muumimaailmaan... eiköhän tästä onnistunut kesä saada aikaan. :)

Me nautitaan treenikeleistä, niin kauan ku mahdollista. Päivä kerrallaan eteenpäin, eiks ni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti