tiistai 1. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, ja uudet kujeet!

Niin vaan taas vaihtu vuosi. Innolla odotan, että mitä tämä vuosi tuo aikaan. :) Huskyt, ja Manta otti melko rauhassa vuoden vaihteen raketteineen, mutta Tiitu muori pelkäs kovasti. Mutta se nyt tiedettiinkin. Gloria yritti saada raketeista lähteviä väripalloja jopa kiinni taivaalta. :) Wilma pelkäs enemmän, kaikki kolme pysyttelivät pahimman räiskinnän ajan kopissa. Manta vain nukkui, pihalla kun pissalla käytiin, niin jalkojen juuressa istui ja ihmetteli pauketta, pelkoa ei näyttänyt ollenkaan, lähinnä hämmästeli. :)

Rekikelit tuli ja meni, maa on niin pahasti jäätiköllä, etten oo edes kävellen uskaltanu lähteä lenkkeilemään kaikkien kolmen kanssa. :( Vesisateet ja plussakeli pilas ihan kaiken. Toivottavasti pian alkaa taas pakastamaan, ja tulis lumet takas, saatiin kuitenkin hyvin vetolenkit alotettua, nyt tuntuu että pitää taas "alusta" alottaa, kun kelit tulee takas. Toki, tyttöjen juoksut tulee kokolailla peräkanaan kaikilla, joten silloinki tulee paussia vedätyksen kanssa, huomasin syksyllä että mistään ei meinannu tulla mitään, kun hajut vei vetämisestä voiton, ja muutenkin oltiin mukamas uppiniskasia, ja kaikki tehtiin vähän niinku oman mielen mukaan. :D Toki paikatkin juoksujen aikana löystyy, joten parempi silloin ottaa rauhallisemmin, ettei mitään mene rikki. En tiedä, varooko muut juoksujen aikaan vedättämästä? Pelkään myös irtokoiria, kamalaa, jos jostain puskasta syöksähtäis uros juoksusen tytön kimppuun. Tuntuu, että kävelylenkeillä juoksujen aikaan pystyy asioita kontrolloimaan paremmin, täälläkin kuitenkin irtokoiria silloin tällöin juoksentelee.

Onko teillä uuden vuoden lupauksia? Mä haluaisin alottaa agilityn alkeet Wilman kanssa, jos tänne vain kursseja saadaan. Wilma vois olla innokas agilityn harrastaja, kun muutenkin taitaa temppujen teon, ja tottelevaisuus on hällä melko vahva. Wilman kanssa on selvästi nähty vaivaa koulutuksen suhteen ennen meille tuloa, neiti taitaa paikalla makuun käskystä, tulee luokse vasta pyydettäessä. :) Tottiskentilläkin neiti saattais pärjätä, mutta kyllä agility on mulle kivempi laji. Pitää varmaan omaa kuntoa nostaa paremmaksi ennen alottamista... :D

Toivottavasti teidän vuosi lähti hyvin käyntiin, ja toivon kaikille oikein ihanaa uutta vuotta 2013!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti