perjantai 13. kesäkuuta 2014

Kesä ja kärpäset

Eipä uskoisi, että kesäkuun puolta väliä eletään. Ollaan kyllä saatu nauttia lämpimistäkin keleistä, mutta pari päivää sitten ilma meni niin viileäksi, että kyllähän sitä eilen sitten täytyi koirat valjastaa mönkijän eteen.
Tällä kertaa mukana oli Rico poika, husky/malamuutti mix. Kutosen setillä siis mentiin.

Kotimatkalla oli pihalla jälleen irtokoira. Hienosti Sunny johdatti koirat ohi tilanteesta.

Viime päivityksen jälkeen ei olla tehty mitään erikoista. Koirapuistoilua, ja mukavaa oleskelua. Sunny "kaljuuntuu", joten sitä ei Kokkolan näyttelyihin ilmoitettu, vaikka aluksi niin oli tarkoitus. Tyttöä on harjattu, harjattu, ja harjattu vielä vähän lisää. Pikkuhiljaa on kaikki karvat lähtenyt. Nyt sitten sais kasvattaa niitä takaisin. Lukalla taas tuntuu olevan liikaakin turkkia päällä. Ei ole kunnolla vaihtanu kesäkarvaan vielä.

Sakke ja Mustikki kasvaa, ja kehittyy. Aikamoinen parivaljakko kyseessä. :) Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää, kun kaverukset juoksevat pitkin ja poikin pihamaata satalasissa. Hienosti ovatkin tontilla pysyneet, ja ainakin vielä kumpikin omistaa korvat. :) Ensi viikolla haen penikoille tehosterokotteet, ja sitten voisikin harkita heinäkuun alkuun ensimmäisiä mätsäreitä.

Glorian astutuksesta on aikaa jo kuukausi! Elämme jännittäviä aikoja... :)

Koska ilmat on sen verran viileät, luulen, että menen tekemään pannuun valkian, ja lämmitän vähän tupaa. Mukavaa viikonloppua ihmiset! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti