maanantai 30. kesäkuuta 2014

Erilainen viikonloppu.

Perjantaina siskoni toi meille chihuahuansa hoitoon. Kaksi pientä poikaa, Alpon ja Urhon. Meillä oli oikein mukava viikonloppu pienten kanssa. Käytiin poikien kanssa Jurvan markkinoillakin. Alpolla on ollut remmirähjän maine, mutta täällä poika käyttäytyi oikein nätisti, vaikka ohiteltiinkin vieraita koiria. Öisin pojat jakoi sängyn Saken ja Mustikin kanssa. Pienten murinoiden kera, tottakai. ;) Eniten pojat ehkä nauttivat siitä, että saivat juoksennella vapaana pitkin ja poikin pihapiiriä. Varsinkin Urholla vauhtia riitti. 
Alpo

Alpo ja Urho

Urho menee lujaa

Sunnuntaina olikin sitten varsinainen touhupäivä! Mieltä vähän masensi se, että ilma oli kovin sateinen, mutta onneksi sateet oli vain kuuroja. Ensimmäinen jännityksen aihe oli ehdottomasti se, että vihdoin meidänkin perheeseen saapui pieni koira! Meille muutti 8 kuukauden ikäinen kääpiöpinseri Lyyli. Aivan valloittava nuori neiti, mutta työtäkin tämän tehopakkauksen kanssa riittää. Alku kyllä vaikuttaa lupaavalta! 


Iltapäivällä meillä kävikin sitten Mustikin veli poika kylässä. Ja johan oli Yurista (GM Trouble Maker) kasvanut komea miehen alku! Päästin Saken ja Mustikin tarhasta leikkimään, mutta Yuri järkyttyi riehakkaasta tutustumisesta sen verran pahasti, että hyvän tovin Yuri katseli tapahtumia omistajiensa jalkojen välistä. :) Vaikuttaisi Yuri olevan samanlainen draama kuningatar, kuin siskonsa. :D Oikein ihana kuitenkin oli koko perhettä nähdä, kiitos siitä! 
Illalla olikin sitten aika Alpon ja Urhon lähteä omaan kotiinsa. On täällä jokseenkin haikeaa ollut, mutta siskolleni sanoinkin, että pojat ovat koska vain tervetulleita hoitoon meille uudestaankin! 

Sisarukset, ja Lyyli




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti